Sjove danske sange

 

Gaveidéer - hvad med en espressomaskine, et weekendophold eller zoneterapi?

 

 

Når du har fået styr på sangen til festen kommer næste spørgsmål – hvad skal jeg give i gave? Det er ikke altid et let spørgsmål – især ikke hvis vedkommende ikke har lavet en ønskeseddel! Man bliver efterhånden træt af at komme med 5 par sokker og en æske chokolade, men giv ikke op – jeg har lavet nogle gaveønsker, som du kan læse om på siderne nedenfor kategorierne gaveidéer.

 

Hvis jeg skal give en lille forsmag på idéer til en anderledes og spændende gave, så kommer det her:

 

Overvej at give en oplevelse! Det kan være et besøg på en lækker restaurant, som måske oven i købet har de livretter, som du ved, at vedkommende er helt pjattet med.

Det kunne også være en omgang zoneterapi og massage, som du kan finde i stort set alle områder af landet, og som er en utrolig dejlig og tilmed sund oplevelse.

 

Hvis gaven skal være større, så overvej at købe en espressomaskine, hvis han/hun sætter pris på kaffe og kvalitet generelt. Det kan du faktisk få til en rigtig god pris via linket, hvor du også kan læse om den lækre kaffe, som passer i espressomaskinen. Du kunne også give et weekendophold, hvilket faktisk er væsentligt billigere, end du formentlig går og tror – selv på de rigtig lækre steder, som f.eks. Scheelsminde kro, som ligger i Ålborg og klart er et besøg værd.

 

Hvis du mangler penge, men er god til at bruge hænderne, så overvej at lave en gave selv. Det kan f.eks. være en sandkasse til et barn, et maleri der passer i farve og tema til det sted, hvor det skal hænge på væggen, keramik, eller hvad med at strikke en trøje? Hjemmelavede gaver kan faktisk være rigtig gode, også fordi de er meget personlige og kan give vedkommende en stor affektionsværdi. Bagsiden af medaljen er, at det kræver ofte nogle færdigheder, som ikke alle har. Overvej derfor at alliere dig men en person, som er god til det, som du gerne vil lære. Du kan finde gratis strikkeopskrifter her.

 

Som du kan se, skal man blot tænke lidt udenfor rammerne, så er der faktisk gaveidéer, som de fleste kan bruge. Hvis gaven bliver for dyr, så overvej at slå dig sammen med nogle andre, for hvis du har problemer med at finde en gave, så er der formentlig mange andre, som står i samme situation, som hellere end gerne vil være med. Og som sagt er både massage, espressomaskine og weekendophold formentlig væsentlig billigere, end du går og tror.

 

Held og lykke med gaveindkøbet.  J